Under tiden som jag gör min spanskläxa…

29 10 2008

kanske ni vill njuta (??) av följande “klassiker”:


Vad blev det av Christer Sandelin egentligen? Min syster har faktiskt hans cd, som jag köpte åt henne någongång i början av 90-talet… 😀

Snacka om att jag nog har förvirrat mina engelsktalande bloggläsare nu…

Advertisements

Actions

Information

14 responses

29 10 2008
Saltistjejen

HAhahaha!!!! Shit! Hade glömt bort denna låten! OCH Sandelin också faktiskt. Men oj vad många minnen som dök upp när jag hörde denna. Och OJOJOJ vad den ser ut “gammal” ut. Fast visst slog han igenom med denna på 90-talet?? Eller har jag helt fel???? Å andra sidan var det väl i början av 90 och det är ju faktiskt ett bar tag sedan. Tiden flyger ju fram.
kram!

30 10 2008
Fritt ur hjärtat

De gör comeback nu, fats Ekman sandelin då. Har tydligen släppt något i Usa tror jag det var…
Hade en hit för några år sedan, Upp för trappan, riktigt bra! Den hade jag på spinningen. De skriver mycket åt andra, jobbar alltså i branchen så att säga.
Någon borde prata med honom om gula kavajer! Men håret har han klipp det vet jag säkert.

30 10 2008
Annika

OMG!!! Petra, som jag ÄLSKADE den låten då det begav sig!!! Spelad den om och om och om igen!!!
Ähummm…när jag lyssnar på den nu inser jag att jag fortfarande gillar den.
Först ut för Sandelin och gänget var FREE STYLE!!!!! Och där stod Annika, 15 på Grönan o bara skrek med i “VILL HA DIG I MÖRKRET HOS MIII-HIIIG”…Oh the memories…
Men, visst är väl låten ovan från 80-talet?? Eller har jag helt fel?
Härligt att höra den igen!
Kram!

30 10 2008
petchie

Saltis, kul att du uppskattade min lilla nostalgitripp 😉 Jag har ingen aning om varför jag fick för mig att kolla upp Christer Sandelin igårkväll…
Visst ser den urgammal ut, hi hi. 1989 kom hans skiva Luften darrar ut!
Kram

Simone, nähä, är de på väg tillbaka? USA? Upp för trappan har jag inte hört, den får jag googla.. Jag har också sett att han klippt sig men den där kavajen är ju verkligen gräslig 😀 Man såg verkligen ut så på den tiden!?

Annika, jag med!! Jag älskade den och visst är den lite bra fortfarande 😉 Freestyle har nog aldrig hamnat ur style 🙂 både Vill ha dig och Fantasti spelades iaf när jag var yngre på discona. Låten ovan är från 1989.

Kram tjejer

30 10 2008
Kicki

Haha, vilken grej! När jag hör hans namn tänker jag alltid på Dover Calääääääääääää!
Minnen, vilka minnen!

30 10 2008
Anne

Haha, vilken härlig nostalgitripp till frukosten. Jag älskade den här låten, gillade nästan allt med Sandelin (även Freestyle såklart). Ljuva minnen!
Men den gula kavajen, den är ju för hemsk. Vilka töntiga musikvideos som gjordes på den tiden också, ser hur fjantigt som helst ut där han “dansar” och hoppar runt och pekar med fingrarna.

30 10 2008
Desiree

Oj det var verkligen inte igår man såg Christer Sandelin. Hoppas det går bra med spanskläxan nu.

30 10 2008
Cecilia

Ja vilka minnen den låten bär med sig…jösses.Min kompis har den LP skivan,eller hon hade den åtminstone.Blev nyfiken på låten som Simone skrev om,har inte hört talas om den tidigare.Har ni kommit fram till hur det blir nästa år?Vart det bär av till?…
Kramar!

30 10 2008
Anna (Sthlm)

Jag tänkte inte ens att du skrev på svenska förrän du nämnde dina engelska läsare! 🙂

31 10 2008
petchie

Kicki, Dover-Calais är en annan klassiker – jag kommer ihåg första gången vi åkte båt mellan England och Frankrike och det retade mig att det var Calais-Dover och inte tvärtom 😉 (vi borde ju dock ha åkt tillbaka samma håll men det kommer jag inte ihåg).

Anne, jag var också ett Christer Sandelin-fan, varför tror du annars att jag köpte cd:n till lillasyster – hon visste ju knappt vem han var, ha ha 😀 Det var dock några år efter albumet kommit ut och det var redan lite pinsamt att gilla honom, så därför fick lillasyster det istället (men det var nog jag som lyssnade mest på skivan)!
Musikvideos från 80-talet kan vara ganska skrattretande – vi gillar att titta på VH1s “Top 100 Greatest songs of the 80’s / 90’s” som går med jämna mellanrum…

Desiree, det gick mycket bättre med spanskan efter att jag hört “Det hon vill ha” 😉

Cecilia, tänk att de flesta fortfarande hade LP-skivor när låten kom ut… Nu blev jag jättesugen att ta fram mina gamla LPs därhemma och lyssna på dem – mina föräldrar har fortfarande en skivspelare så det får bli när jag kommer hem till Sverige.
Nix, fortfarande ingen aning om hur det blir efter nyår, inte ens någon indikation på vilket land det kan bli!! Nu har vi iaf bestämt vart vår novemberresa bär av till…

Anna, ibland tänker man ju inte ens på vilket språk man läser / pratar… Undrar om det är någon engelsktalande läsare som kollat på videon??

5 11 2008
Johanna

Jag kan stolt meddela att skivan finns kvar i lillasysters skivsamling! Tillsammans med andra klassiska skivpresenter av syskonen: Do you really want me (Robyn), I would do anything for love (Meat loaf) Visst var musiken bättre förr?! 🙂

5 11 2008
petchie

Ha ha Johanna, men kom ihåg att det var DU som fullkomligt ÄLSKADE Meatloaf – inte vi, som faktiskt hatade den där låten båda två 😉 och Robyn var också himla irriterande kommer jag ihåg… Men hon har ju kommit med mycket bra musik nu på sistone. Du får spela Christer Sandelin för mig när jag kommer hem och ser din fina nya lägenhet!

7 11 2008
Johanna

Psssst! Jag är fortfarande svag för Meatloaf, sorgligt men sant. Och Robyn är ju grym!

18 11 2008
Kalle

Style har en egen hemsida nu.

http://www.villhadej.se

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s
%d bloggers like this: