Behind the scenes: photos from the US Election day

7 11 2008

I just came across some amazing photos on flickr* of photos of Barack Obama and his family and friends on election day. You can check them out as well on this link!

Watching the election result on tv
My own photo of our television on Tuesday

*) Thanks to this article on the BBC News web-site

Advertisements

Actions

Information

10 responses

7 11 2008
Cecilia

Vad roligt det var att se de korten på familjen.Känns som vilken familj som helst.

8 11 2008
anna of sweden

Hej Petra!

Tack för besöket på min sida.
Du ska jag bläddra runt lite här hos dig! 🙂

10 11 2008
annaluna

Yes, yes, yes! Jag slutade typ äta godis när jag bodde på Puerto Rico för det fanns ju inget gott! Det enda goda var att ta ett smakprov pretzels från Plaza Las americas…Där har de också massa lösgodis, men nothing like Swedish sweets. Sverige gör jordens godaste godis OCH chips (big problem när man bor här). Så är det verkligen. Jag tycker dock ändå att ett besök till Plaza för lösgodis-handlande kan stilla eventuellt emergency-behov 😀 Sen började jag iofs gilla jelly beans, skittles och starburst extremt mycket efter ett tag så jag överlevde där:)

10 11 2008
annaluna

…och så kommenterade jag på fel inlägg. Det hörde såklart till det om godis!

10 11 2008
petchie

Cecilia, visst var det fina foton – jag blev alldeles tårögd (igen) när jag såg hur de satt och väntade på valresultatet!

Anna of Sweden, välkommen! Det är otroligt hur många Annor det finns som bloggar, så det är tur att ni alla har olika namn på bloggarna…

Annaluna, inga problem att du kommenterade på “fel” inlägg 😉 Jag gillar inte alls pretzels men ibland slinker det ner ett smakprov trots allt! Lösgodiset på Plaza las Americas har jag inte testat än men Skittles har jag gillat ända sedan jag bodde i England som 13-åring! Och nuförtiden finns det ju även sura Skittles 😀

10 11 2008
Annika

En jättefin familj är det…
Jag undrar så hur det kändes inuti honom när han höll sitt tal? Hur det kändes när han klev ut på scenen i Chicago? Jag ryser när jag tänker på det…STORT!!

Kram!!

10 11 2008
petchie

Annika, jag undrar om han ångrat sig vid något tillfälle, om han velat dra sig ur – känt att han tagit vatten över huvudet!?? Tänk ändå vilket ansvar!! Jag läste en artikel i The Economist igår om allt han måste ta itu med när han börjar jobba som president, förstår egentligen inte hur någon skulle vilja ha allt det ansvaret!!
Kram!

10 11 2008
Anna (Sthlm)

Finns det inte ens Swedish fish?! 😉

10 11 2008
anna of sweden

Hej igen!
Ja, det formligen dräller av Annor ute i bloggvärlden har jag märkt.

Jo, jag är född i Malmö, flyttade till Tygelsjö som ligger söder om Malmö när jag var sju. Sedan Växjö där jag pluggade, Malmö igen, Linköping, Malmö, Löddeköpinge, Portugal och nu Philadelphia.

10 11 2008
petchie

Anna, ha ha, som sagt så är jag väl den enda, tillsammans med Cecilia, som inte gillar de sk svenska fiskarna (alltså jag gillar de äkta SVENSKA godisfiskarna).

Anna of Sweden, jag upptäckte att det nog blev ett syftningsfel i mitt svar på din blogg – jag menade att senast jag bodde I SKÅNE, bodde jag i Lund. Sedan dess har det blivit en hel del olika städer / länder precis som du 😉 Och jag pluggade faktiskt två år i Lkpg också!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s
%d bloggers like this: