Internet problems :-(

16 04 2009

This is so frustrating – internet is not working!! I have no idea why, if it is a general problem with our internet provider and we can’t get through to them by phone… So, no new blog posts until the problem has been solved! (using O’s company 3G-card at the moment)

Have a great weekend!

Advertisements

Actions

Information

10 responses

16 04 2009
Caroline

Ah…i feel your pain!!

17 04 2009
mz.olsson

Åh! Förstår din frustration!! Internet SKA inte krångla bara, så enkelt är det!! Hoppas ni får det fixat riktigt snabbt!!

17 04 2009
Anne

Been there, done that… INTE roligt och oerhört frustrerande. Hoppas det funkar för er snart igen!

17 04 2009
Taina

Vi har också problem och idag ska de komma och fixa till det. Hoppas jag. Systemet fungerar emellanåt för att ibland bara dyka och vara nere ett tag. Instabilt helt enkelt! Hoppas det fixar sig för er snart. Ha en fin helg.
Kram

17 04 2009
Annika

Shoot Petra!
Faktum är att jag har undrar var du har varit ngnstans.
Måtte internet ordna upp sig snart…
Jag vet hur överjävligt det är när det inte funkar.
KRAM!!

17 04 2009
Desiree

Åh nej, vad jobbigt. Hoppas det löser sig snart. Du får ta och njuta av något annat och ha lite paus. Sköt om dig och ha en riktigt trevlig helg trots internet strul.

17 04 2009
Anna (Sthlm)

Precis när jag skulle kommentera här på jobbet idag vid 14-tiden så gick vårt internet på jobbet ner så det smittar alltså! 🙂 Vi hade inte fått tillbaka det när jag gick hem vid fem.

17 04 2009
Lia

Tack tack tack! Här ska det bakas! Och du, allt vi pratade om; om krav och annat. Vi har fått deadline: måndag. Jag har PANIK! Det är jobbigt att bli vuxen =( Kram

18 04 2009
petchie

Caroline, en hel dag utan internet – jag var totalt lost!!

Mz. Olsson, helt plötsligt kom det tillbaka igen så det måste ha varit ett generellt fel…? Men oj, vad frustrerande!

Anne, jag kände mig så uppgiven att jag inte kunde göra något annat än att ligga i soffan och titta på Gilmore Girls – istället för att göra något nyttigt som städa, stryka eller iaf läsa en bok! Eller så berodde det på att jag var totalt slut efter att ha deltagit i ett möte på spanska i två timmar på förmiddagen 😉

Taina, jag hoppas att det löst sig för er också – en aningen viktigare för dig som har ett jobb att sköta via internet!

Kram tjejer!

18 04 2009
petchie

Annika, skrämmande hur beroende jag är av internet men trevligt att jag var saknad 😉 Kom på efteråt att jag borde ha utnyttjat tiden till att skriva en massa email i word som jag hade kunnat skicka när internet funkade igen!

Desiree, det blev en massa slötittande på tv! Jag borde ha utnyttjat tiden mer effektivt till något annat men, men det får bli nästa gång 😉

Anna (Sthlm), ha ha, kanske det! Så frustrerande när internet / systemet inte funkar på jobbet. I Bryssel blev vi ofta helt handlingsförlamade när det inte funkade – det gick verkligen inte att jobba utan datorn!

Lia, vad kul att du ska testa receptet – jag lovar dig, det är den GODASTE kakan!! Det tyckte jag iaf, O menade att han inte kunde välja för alla kakor jag gör är goda – ahhhh… 😀
Hoppas att din helg inte blir alltför stressig!

Kram allihop!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s
%d bloggers like this: