Another blogger in the family!

3 08 2011

My sister has started blogging! She started out writing mostly about her new passion – running, but she will also write about travelling, books, films and interior design. Check out her blog (in Swedish).

And she is coming to Brussels tomorrow! Looking forward to her visit so much, and just hoping that she won’t be too bored with me as I am still spending most of my time on the sofa / bed…

Advertisements

Actions

Information

10 responses

3 08 2011
Brysselkakan

Vad kul att få besök av syrran! Hoppas hon tar med lite svenska godsaker till dig oxå! På måndag är vi tillbaka, ska ta med solen oxå tänkte jag 😉

12 08 2011
petchie

Brysselkakan, det var otroligt roligt att min syster kom på besök! Det var ett tag sedan hon var i Bryssel senast (2005 tror jag) och den här gången fick hon bara se Woluwe Shoppingcenter, Stockel och la promenade verte (googla det om du inte har hört talas om den innan, här i WSP är det ett gammalt järnvägsspår för promenader och joggingturer) plus vårt provisoriska hem, men hon klagade inte. Mycket kvalitetstid systrarna emellan och det var ju huvudsaken!
Nja, solen lyckades du väl inte helt ta med till Bryssel 😉

3 08 2011
annajohanna

Haha, tack för marknadsföringen! 🙂 Insåg idag att jag har bloggat i ganska exakt en månad, och det känns rätt bra faktiskt. Jag trodde ju inte att jag hade så mycket att blogga om, men plötsligt har jag massor som jag vill dela med mig. Längtar också tills imorgon! Och nej, jag kommer inte bli uttråkad. Det finns böcker och det finns shopping. Och sällskapet, så klart! 🙂 I’ll be just fine! Kram

14 08 2011
petchie

Jo, varsågod! 😉 Jag tycker att det är så kul att du har börjat blogga och du skriver väldigt mysiga och inspirerande inlägg!
Och tack ännu en gång för det mysiga besöket i Bryssel, nästa gång kommer du att prata ännu mer spanska tror jag 🙂
Kram

3 08 2011
vanda wallström

Hallå P. har tänkt så mycket på er ikväll, haft besök som varit i Spanien på matkurs kombinerad med vandring, minns med glädje O:s paella, mums

14 08 2011
petchie

Hej Vanda, vad roligt att höra från dig och att du fortfarande minns Os paella!! Det var faktiskt första gången för mig också som jag åt paella lagad av O den kvällen med dig, M & A och mina föräldrar.
Låter som en härlig semester som din vän varit på – matlagning och vandring i Spanien!

6 08 2011
Desiree

Kul att din syrra har börjat blogga också. Ska kolla in hennes blogg. Kul också att det går så bra med alla gästerna och att det funkar med kommunikationen mellan dem mycket bättre än förväntat med engleskan. det verkar ha blivit en väldigt bra vistelse för alla och jättekul att de fått träffas och lära känna varandra mer på detta sätt.
Kram

14 08 2011
petchie

Desiree, jag gillar min systers blogg skarpt och det är inte bara för att jag är hennes storasyster 😉
Ja, det var skönt att det gick så bra med de överlappande familjebesöken! Vi var väldigt nöjda, både O och jag, att de kom överens och lyckades kommunicera trots språkförbistringen… Nästa gång blir det nog i Spanien!
Kram

6 08 2011
Marianne

Så det är officiellt nu! Skönt att du har fått mer sällskap, det blir lite lättare då om man kan småprata med någon emellanåt. Härligt också att svensk-spanska besöket gick så bra.

Jag har mycket att läsa igen här, nu har jag bara småkikat lite. Men jag hann se att du rekommenderar Boktjuven, vilken tur, för den står på kö här i bokhyllan. : )

Hälsa lilla Sweet Pea.

Massor av stora kramar!

14 08 2011
petchie

Marianne, det var ju på tiden att det blev officiellt 😉
Det är otroligt hur tiden går så mycket fortare när man har sällskap, även om jag inte var social hela tiden utan fortsatte med mina rutiner att ligga och läsa etc. Och så skönt att någon annan tog hand om matlagning, tvätt och städning så O fick lite avlastning.
Det ska bli spännande att se vad du tycker om Boktjuven, hoppas att du gillar den!
Tack, Sweet Pea har fått en extra klapp från dig 😉
Stor kram!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s
%d bloggers like this: