Daddy’s little helper

28 10 2012

O has the patience of an angel, as we say in Swedish, with V who wants to look, touch and help whenever he is assembling something for our new home.

P1020983

We bought V a carpenter kit from Ikea, but of course it’s not as fun as the real things… And don’t worry, he will get some traditionally “girly” toys as well 😉 He loves playing with our baking utensils and we will bring my old toy cooker to Brussels eventually.

Advertisements

Actions

Information

10 responses

29 10 2012
narmasthjartat

Haha, puh vad skönt! Jag trodde ju att ni uppfostrade henom dogmatiskt inom könsnormerna 😉 Skämt åsido – det duger ju aldrig med leksakerna utan ska vara the real stuff! IBLAND går leksaker an för vår kille…men inte när men själv önskar. Skönt med en helg i Sverige för både er och O som kan få jobbet gjort utan att behöva vara en ängel!

Söt han är f.ö !

KRAM

31 10 2012
petchie

Närmast hjärtat, man får ju vara försiktig med vad man skriver / visar på sin blogg 😉 Jag kallar ju Vs “crèche” för dagis och det är ju superkontroversiellt att säga så nuförtiden i Sverige!
V har redan gjort märken i den nyslipade parketten med “the real stuff” som O hade låtit ligga framme så vi tänkte att det var bättre med MJUKA verktyg…
Jag undrar jag hur mycket O kommer att få gjort över en helg men jag klagar inte över att få en novemberhelg hemma i Skåne.
Tack, han är ett riktigt charmtroll som får gamla damer att stanna oss på gatan och säga “Comme il est beau” 🙂

29 10 2012
Annika

JAg med!! Herregud…Du måste ju börja köra med HEN, könsneutralt och what NOT!!! NEJ, jag skämtar såklart!!! SOM sagt, de riktiga grejerna är alltid roligast.
KUL om V ska få ditt gamla leksakskök.
Kram!

31 10 2012
petchie

Annika, ha ha, jag tror INTE det!!! Jag vägrar att säga HEN, min V är minsann ingen höna 😀 Men dockor och leksaksspis får han gärna leka med!
Kram!

29 10 2012
desiree

Han är ju bara så söt, Daddy´s little helper. Allting tar tusen gånger länge tid med en liten helper men det gör ju inget när man är så liten och söt.

31 10 2012
petchie

Desiree, det är tur att han är så söt men man måste även vara utrustad med mycket tålamod. Som när jag försöker laga mat, och han absolut inte vill vara på golvet men sätter jag honom i hans barnstol vill han gärna STÄLLA sig upp i den!
Kram

29 10 2012
annajohanna

Sötaste! Mosters lilla kärlek! ❤

31 10 2012
petchie

Jo, söt men envis och extremt nyfiken! Han hänger gärna över O när han skruvar och borrar 😉

30 10 2012
Froken Anki

Sotnosen! Sa stor han blivit. Och du, jag kanner igen det dar med hjalpandet. Det ar roligare att plocka fram och ut alla grejer an att ta bort dom sen. Haha 🙂

31 10 2012
petchie

Fröken Anki, snart 14 månader – tiden flyger iväg!
Jag har försökt att utnyttja hjälpandet men det funkar inte alltid som man har tänkt sig – V vill gärna dra ut smutstvätten ur tvättmaskinen samtidigt som jag lägger in den men av någon anledning är han inte lika intresserad av att ta ut den när den är ren 🙂 Och tvätten rycks ner från torkställning innan den är torr. Han har fel timing med andra ord, hi hi.
Kram

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s
%d bloggers like this: